Jan Fleddérus
De Echte Bakker

Onze broodspecialiteiten

Broodassortiment

Echte Bakker Fleddérus biedt in Assen een breed en altijd vers assortiment. Heerlijke broodsoorten, verse broodjes en feestelijk gebak. Echt lekker brood met een lekker knapperig korstje, zoals brood hoort te zijn. Geniet van het lekkerste moment van de dag: een verse boterham, lekker belegd. Natuurlijk bieden wij ook rijk gevulde krenten- en suikerbroden. Iedere dag bakken wij overheerlijke afbakbroodjes in diverse soorten.

GildeSpelt Extra

GildeSpelt Extra

Een uniek speltbrood met gezonde zaden, zoals zonnebloempitten, lijnzaad en lupine. Vooral zonnebloempitten en lijnzaad bevatten veel nuttige onverzadigde vetzuren die een gunstig effect hebben op het cholesterolgehalte in uw  bloed. De combinatie van de ingrediënten zorgen voor een gezond brood met een heerlijke smaak. GildeSpelt extra bevat tarwegluten.

GildeKorn

GildeKorn

Het donkerste brood van Nederland is verrassend licht en fijn van structuur. De geroosterde mout geeft het brood een nootachtige smaak en de structuur wordt gevormd door het volkorenmeel. Andere granen zijn haver, gierst en rogge en we voegen gemalen lijnzaad, sesamzaad en zonnebloempitten toe.

GildeGraan

GildeGraan

GildeGraan is van oorsprong een Frans brood en heeft in Frankrijk al meerdere prestigieuze prijzen gewonnen. We bakken dit brood met een wilde korst zodat de krakende versheid goed tot zijn recht komt. GildeGraan is gemaakt van tarwe, rogge, gerst en haver en we gebruiken zonnebloempitten, sesamzaad, lijnzaad en verschillende moutsoorten in ons recept.

BunderBrood

BunderBrood

BunderBrood zit boordevol calcium. Dit betekent dat je met drie sneetjes BunderBrood al 50% van je dagelijks benodigde hoeveelheid calcium binnen krijgt. En omdat het is gemaakt van meerdere granen en zaden bevat het zelfs meer belangrijke voedingsstoffen dan volkorenbrood. Bovendien bevat het ook nog veel gezonde Omega-3 vetzuren.

Zonnebloembrood

Zonnebloembrood

Een heerlijk en mals meergranenbrood gemaakt van tarwemeel, lijnzaad, sesamzaad, stukjes geroosterde hazelnoten en moutmeel. Aan de buitenkant zit dit vierkante brood vol met zonnebloempitten.

Andere specialiteiten

Belegde broodjes

Belegde broodjes

Onze bakkerijen in Assen bieden alles voor de lunch, tussendoor of voor de lekkere trek. Met onze belegde broodjes bent u van succes verzekerd. Wij bieden u de keuze uit een bijna onbeperkt assortiment broodjes, belegd met dagverse vleeswaren, kaas of andere lekkernijen.

Gebak

Gebak

Heeft u iets te vieren? Met gebak van Echte Bakker Fleddérus maakt u er een echt feest van! Probeert u eens onze heerlijke kwarkpunten, appelpunten, moorkoppen: ons assortiment is zeer gevarieerd. Wij hebben voor elke fijn proevende consument iets lekkers.

Bruidstaarten

Bruidstaarten

Op de mooiste dag van uw leven hoort natuurlijk een heerlijke en prachtig uitziende bruidstaart. De bakkerijen van Fleddérus in Assen maken de bruidstaart van uw dromen. Traditioneel of juist heel uitbundig, maar bovenal persoonlijk. Komt u gerust eens langs om de mogelijkheden met ons te bespreken. Wij voelen ons vereerd om een steentje bij te dragen aan de mooiste dag van uw leven.

Jan Fleddérus, De Echte Bakker

Brinkstraat 4
9491 AL Zeijen
0592291204
0592291521
maandag 08:00 - 12:15
13:15 - 15:00
dinsdag 08:00 - 12:15
13:15 - 15:00
woensdag 08:00 - 12:15
13:15 - 15:00
donderdag 08:00 - 12:15
13:15 - 15:00
vrijdag 08:00 - 12:15
13:15 - 15:00
zaterdag 07:00 - 15:00
zondag Gesloten